Bericht
Wat leuk dat jullie deze route gaan doen. Ik had jullie verslag uit 2015 al gelezen maar deze ga ik ook volgen. Wij gaan in september dus heb ik al voorpret tijdens jullie reis. Heel veel plezier!

January 23, 2020


Bericht
Dat is weer een heerlijk vooruitzicht. Ik ga jullie vakantie verhalen en mooie foto,s weer lekker volgen. Alvast veel plezier met de voorbereidingen.

January 23, 2020Bericht
enjoy, ik volg graag. :!cool:

January 23, 2020Bericht
Hallo avonturiers, Ik zat al weer weken te wachten welk nieuw avontuur jullie tussentijds weer zouden gaan maken.
En dan weer naar jullie oude roots, jullie kunnen het toch niet laten. Ben heel benieuwd in de wintermaand, Hopelijk is het prachtige Bryce open en de Antilope canyon
Nou, genieten maar weer.


January 22, 2020Bericht
Wat een koopje zeg! Wat heerlijk dat jullie zo op tijd kunnen boeken .
Ik zal een deel echt volgen, verheug me op de verhalen.
Wij gaan namelijk onverwachts onze dochter opzoeken die op wereldreis is in Thailand bezoeken , 17 dagen. Geen goedkope tickets, maar wel rechtstreeks en haar weer vasthouden is ook veel waard na ruim 5 maanden! :)


January 22, 2020Bericht
Ik ben heel benieuwd hoe dit zo bekende gebied er uitziet in februari. Heerlijk vooruitzicht in ieder geval!

January 22, 2020Bericht
Wat leuk, dat jullie 6 febr weer gaan naar Amerika. Ik verheug me nu al op je verslag. Altijd zo leuk geschreven en nu helemaal, want wij beginnen in april vanuit Las Vegas aan een rondje in de West. Alvast veel plezier!!

January 20, 2020Bericht
De inleiding va de volgende reis net gelezen. We zitten blijkbaar in veel dezelfde fb groepen :)
En ik ken het gevoel van de aanbiedingen die binnenstromen maar je kan er niet meer heen wegens geen vakantie :(
Jullie hebben wel geluk dat jullie echt buiten de schoolvakanties kunnen gaan hoor. Als ik de prijzen zie van enkele hotels waar wij ook logeerden, wauw!
Ik kijk er al naar uit om jullie verslag te lezen! Enjoy!


January 19, 2020Bericht
Hallo Elly,

Wat een leuk verslag hebben jullie geschreven, ook leuk om te lezen dat jullie Botswana ook zo mooi vinden. Wij hebben Zuid-
afrika 2x gedaan en nu voor de 2de keer weer naar Botswana en slapen dan op onze Toyota Hillux met Daktent afgewisseld met chaletjes. Leuk ook hoe je het heb uitgewerkt.
Nog veel reisplezier!!


January 13, 2020
Bericht
Ik verheug me er nu al op de berichten over jullie rondje in de sneeuw. Wij zijn ooit in november naar het zuidwesten geweest en dat is ons toen prima bevallen. Rode rotsen met een wit mutsje van sneeuw zijn echt schitterend. Bijzonder benieuwd ben ik echter naar jullie ervaringen met kamperen rond deze tijd van het jaar. Ik ga jullie dus zeker volgen en heb me dan ook meteen als volger aangemeld. Alvast heel veel plezier gewenst!

January 10, 2020
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
231 230 229 228 227 226 »