Bericht
Fijn om jullie verslag te lezen en zo mee te kunnen reizen.

August 7, 2020Bericht
Ondanks regen en mist weer prachtige foto's! En zo te horen hebben jullie het ondanks alle pech prima naar de zin gehad vandaag. Bovendien kan het nu eigenlijk alleen nog maar beter worden. Dus hopelijk zitten nog een paar topdagen voor jullie in het verschiet! Heel veel plezier alvast! Ik verheug me nu al op jullie volgende verhaal.

August 7, 2020Bericht
Hoi,

Vanuit ons plekje in Italië jullie eerste dagen bijgehouden in IJsland. Wij hebben hele goede herinneringen aan de mooie natuur daar. Hopelijk jullie straks ook. Veel plezier!


August 7, 2020


Bericht
Het ziet er weer mooi uit en ondanks alle pech er toch iets moois van maken is helemaal top . En mooie overnachtingsplek voor wat normalere prijzen dan elders vernomen . En ondanks de mist : de tropische nachten in de Rijnmond zijn echt niet leuk , dus geniet lekker daar :!cool:

August 7, 2020Bericht
Wat fijn dat jullie negatief getest zijn, kunnen jullie lekker gaan genieten van het prachtige Ijsland.
Ik herken sommige foto’s van Joshua’s vakantie van vorig jaar. Toen was het, in pre-coronatijdperk, veel drukker. Het landschap is zo ongelofelijk mooi! Soms heeft het wat weg van Schotland, vind ik.
Heel veel plezier! X


August 5, 2020


Bericht
HA! leuk jullie eerste verhaal weer te lezen. Ik geniet en reis weer lekker met jullie mee. Fijn dat jullie negatief getest zijn. Blijf goed opletten en geniet van jullie reis verder. Groetjes, Saskia

August 4, 2020


Bericht
Wat heerlijk om met jullie IJsland-reis mee te kunnen lezen. Hoop dat de issues met de laptop opgelost kunnen worden. Geniet van jullie vakantie!

August 4, 2020


Bericht
Alvast prachtige foto's en dat voor de eerste dag nog maar!
Benieuwd naar de rest en ook naar de opvolging van de tweede test wel een beetje.
Geniet ze!


August 4, 2020


Bericht
Wat heerlijk om eens iets te lezen van een roadtrip! Heel veel plezier in het prachtige IJsland! Hopelijk heeft jullie laptop een snelle wederopstanding en kunnen we meegenieten van jullie avontuur. Stay safe!

August 4, 2020Bericht
Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe in IJsland.
Hopelijk lukt het om de laptop aan de praat te krijgen.
Ik geniet altijd van jullie mooie reis avonturen!
Veel plezier in IJsland


August 4, 2020
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
253 252 251 250 249 248 »